Jaktcamp med Namdalseid Jeger og Fiskarlag

Den siste helga i oktober 2017 arrangerte Namdalseid Jeger og fiskarlag jaktkamp for ungdom i fylket. Totalt 16 ungdommer i en alder fra 14-16 år deltok på årets jaktcamp for ungdom. Deltagerne kom fra bla. Namdalseid, Namsos, Steinkjer, Frosta og Levanger kommune. Dette året ble en opptur for jaktcampen, og arrangørene hadde en lang venteliste på ytterlige deltagere som ønsket å delta. Arrangementet ble støttet av NTBUR og her er svarbrevet vi fikk etter den suksessfulle jaktcampen:

Da er årets intojakt- jaktcamp for ungdom over, og vi gleder oss allerede til neste års arrangement.

Været var særs ruskete på dag 2, allikevel var humøret fortsatt på plass hos deltagerne. Storskytteren Thobias (2ryper i går) klinket til med en orrhane i dag, så nå er middagen sikret til familien i Namsos.

Som i går, observerte vi en god del storfugl. Men fuglene var lite samarbeidsvillige og lettet på lang avstand utenfor skuddhold. Snødekt mark var ingen fordel i dag.

Vi takker Nord- Trøndelag Barne- og Ungdomsråd(NTBUR) for deres støtte til campen, samt Namdalseid fjellstyre som gir NJFL tilnærmet alle fullmakter ifm vår jaktcamp!

Videre setter arrangøren svært stor pris på flere positive tilbakemeldinger fra deltagernes foreldre, og hvor ungdommene har uttrykt stor glede, entusiasme, og stor tilfredshet ifm jaktcampen.

Sender en stor takk til Stian Engum, Andreas Høgden, Svein Heggdal, Stig Andre Dahl, Stian Furre, Janne Aavik, John Harald Aas og John Andre Sverkmo ifm tilrettelegging, instruerende virksomhet og sin positive holdning tilknyttet ungdomsarbeid!

 

 

Jaktcamp2017_bålkos