Forslag til hva jeg kan bidra med på lunsjen (av mat ;-)):
Martin
Halvarsson
Ja
Thor
Brandt
Ja
Jorunn
Lilleslett
Ja
Solveig Skjei
Knudtsen
Ja
Inger Marie
Kimo
Ja
Noen Gangstad-oster?
Jan Inge
Yri
Ja
Tar med stor roastbiff og gelé
Hilde Tokle
Yri
Ja
stor roastbiff og gele
Anne Bjørg
Svestad
Ja
Nybakt brød?
Eirik
Solheim
Ja
Ivar
Guntvedt
Ja
multer
Per
Overvik
Ja
Kristin
Løseth Waade
Ja
Eplekake
Ellen Jermstad
Haugan
Ja
Tove Helland
Pedersen
Ja
Ole Andre
Gårseth
Ja
Ola
Kjelvik
Ja
Ola
Dahlen
Ja
Anna Josefine
Kvaløsæter
Ja
Richard Susegg
Kvarving
Ja
Frank
Sandnes
Ja
Arild
e
Ja
Jann Roar
Pettersen
Ja
Ragnhild Vist
Lindberg
Ja
Bjørn
Grenne
Ja
Sissel
Holien
Ja
Eli Djuvsland
Rishaug
Ja
Sidsel
Bryne
Ja
Coleslaw: kålsalat m majones gulrot mm
Arnt Frode
Solvang
Ja
Kirsti
Haagensli
Ja
bringebærsyltetøy
Tina
Løvsletten
Ja
Kyllingsalat (påleggssalat)
Morten O.
Haugen
Ja
Even
Ystgård
Ja
Terje
Skrattalsrud
Ja
Karl-Heinz
Cegla
Ja
Kristin
Storvig
Ja
Hjemmebakte horn (hvis det blir for mye bakverk, kan jeg betale kr. 50
Espen
Aasen
Ja
Trude Marian
Nøst
Ja
Sigurd
K
Ja
Anne Caroline
Haugan
Ja
Bringebærsyltetøy eller solbærsyltetøy
Sanna
Hanem Kavli
Ja
Blåbærsyltetøy, moltesyltetøy og jordbærsyltetøy
Line M
Nordkvelle
Nei
Fornavn (Navn)
Etternavn (Navn)
Skal du delta på KRUAs påskelunsj?
Forslag til hva jeg kan bidra med på lunsjen (av mat ;-)):
Personvernerklæring
Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.
1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)
Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.
2. Søk
Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.
3. Del/tips-tjenesten
Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.
4. Nyhetsbrev
Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.
5. Påmelding, skjema
Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg.Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson.Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen.Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.
6. Side- og tjenestefunksjonalitet
Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.
7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser